top of page

PRIVATLÍVSPOLITIKKUR

ÍÐKA indsamler og behandler dine date, og vi er derfor dataansvarlig for behandlingen af dine

Personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er som følgende:

ÍÐKA

Bøgøta 38

700 Klaksvík

V-tal: 517836

info@idka.fo

Telefon: +298 454647

 

Når du handler hos os, giver du samtykke til at ÍÐKA må benytte de persondata du har oplyst. ÍÐKA benytter din data til at administrere dig som medlem, og til at kommunikere aflysninger, ændringer og markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig vores markedsføring og nyhedsbreve.

For at understøtte og administrere dit medlemskab, videregiver vi dine oplysninger til Flexybox ApS, CVR-nr: 26428947, som er vores booking og betalingssystem.

Vi kan videregive dine persondata til andre samarbejdspartnere, som it-system, eksterne konsulenter eller inkassofirma. Vores samarbejdspartnere vil behandle dine data efter de gældende regler, og har alle indgået en databehandler aftale med ÍÐKA.

ÍÐKA behandler kun de data som du selv opgiver.

Vi opbevarer dine persondata så længe du har et aktivt medlemskab hos ÍÐKA. Ved opsigelse af medlemskab, opbevarer vi dine persondata i op til 3 år. Transaktionsoplysninger opbevares i 5 år.

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger som vi behandler om dig.

Sletning af data efter anmodning kan ske, når vi ikke længere er forpligtet til at opbevare dine oplysninger.

Klage

Hvis du mener at ÍÐKA har overtrådt reglerne for behandling af personoplysninger, har du mulighed for at klage til datatilsynet: www.dat.fo

ÍÐKA

bottom of page